Suntem dedicați să vă ajutăm!

Configurare simplă - Suport clienți 24/7 - Fără probleme

întrebări frecvente despre caracteristici

De ce ar trebui să obțin o adresă de e-mail de la MeMail?

E-mailul este o parte indispensabilă a comunicării noastre zilnice și este din ce în ce mai important să vă asigurați că adresa dvs. de e-mail este unică și memorabilă. MeMail oferă adrese de e-mail personalizate care fac o primă impresie excelentă, lăsând adresa dvs. de e-mail să vă spună povestea înainte de a spune un cuvânt. Cele mai multe servicii de e-mail gratuite vă limitează la o singură extensie de adresă de e-mail, dar MeMail are mii de opțiuni pentru adrese de e-mail cu adevărat creative. Alegeți din mii de adrese de e-mail pentru distracție, uz personal sau de afaceri. Cu MeMail obțineți cea mai cuprinzătoare selecție de nume și adrese de e-mail, combinată cu cel mai ușor de utilizat, foarte sigur și cu un serviciu extensibil care se potrivește oricărui stil de viață.

Este MeMail sigur?

MeMail vă păstrează informațiile în siguranță folosind cele mai înalte niveluri de fiabilitate, securitate și confidențialitate disponibile prin intermediul infrastructurii noastre de cloud privat bazate pe Microsoft Exchange. MeMail vă ajută să vă protejați informațiile cu ajutorul unor capacități avansate, inclusiv filtrarea anti-malware și anti-spam pentru toate căsuțele dvs. poștale. MeMail utilizează serverele Microsoft redundante la nivel global, capacități de recuperare în caz de dezastru de primă clasă și o echipă de experți în securitate care monitorizează non-stop pentru a vă proteja datele. Căsuța dvs. de primire MeMail este complet protejată cu criptare SSL/TLS. MeMail este, de asemenea, alimentat de serverele Microsoft Exchange, care au un timp de funcționare garantat de 99,9%, astfel încât vă puteți baza pe faptul că e-mailul dvs. este întotdeauna funcțional. În plus, efectuăm zilnic copii de rezervă, astfel încât puteți fi sigur că datele dvs. sunt întotdeauna în siguranță.

Care este cel mai bun plan pentru mine?

Dacă trimiteți adesea fișiere mari prin e-mail, probabil că veți avea nevoie de mai mult spațiu de stocare. Cu MeMail puteți adăuga unități de stocare la orice plan de e-mail în orice moment. Planurile pentru începători includ căsuțe poștale de 1GB, în timp ce planurile premium încep de la 2GB. Spațiul de stocare poate fi mărit în trepte de 5GB, 25GB sau 100GB și nu există limite în ceea ce privește dimensiunea unei căsuțe poștale. Soluțiile noastre de e-mail sunt complet scalabile și pot fi adaptate la nevoile dumneavoastră.

întrebări frecvente despre configurare

Cum îmi pot configura e-mailul pe computer?

Poți accesa contul tău de e-mail MeMail oriunde, accesând webmail.memail.com. MeMail este, de asemenea, compatibil cu majoritatea sistemelor de operare și aplicațiilor de e-mail, inclusiv Microsoft Outlook, Apple Mail, Gmail și altele. Întreaga dvs. căsuță poștală poate fi sincronizată, inclusiv contactele, calendarele, notele și multe altele.

Iată cum să vă configurați e-mailul pe computerul desktop sau laptop.

Cum îmi pot configura e-mailul pe dispozitivul meu mobil?

După ce v-ați activat contul de e-mail MeMail, vă puteți configura e-mailul pe telefon. În funcție de preferințele dvs. și de dispozitivul pe care îl aveți, există câteva opțiuni diferite pentru a adăuga e-mailul pe smartphone.

Cum pot configura redirecționarea e-mailurilor?

Redirecționarea e-mailurilor vă permite să redirecționați e-mailurile primite de la o adresă de e-mail la o altă adresă de e-mail. Atunci când un e-mail este redirecționat către o adresă dorită, serverele de poștă electronică redirecționează automat - sau redirecționează - e-mailul primit către adresa aleasă de dumneavoastră. Puteți alege să redirecționați toate mesajele noi către o altă adresă de e-mail sau să redirecționați numai anumite tipuri de mesaje.

Redirecționarea e-mailurilor este o funcție gratuită cu MeMail, iar configurarea este simplă și fără complicații.

întrebări frecvente despre facturare și plăți

Există vreun cost pentru a vă înscrie în MeMail?

Nu, calitatea de membru este gratuită. Odată ce aveți un cont, vă puteți înscrie pentru o adresă memail.com gratuită sau puteți achiziționa adrese de e-mail premium care să vă exprime personalitatea.

Ce opțiuni de plată oferă MeMail?

MeMail acceptă PayPal și toate cardurile de credit majore, inclusiv Visa, MasterCard, American Express, precum și carduri cadou și carduri ATM dacă sunt emise de una dintre aceste companii majore de carduri de credit. Serverele noastre criptează toate informațiile trimise, astfel încât puteți fi sigur că informațiile despre cardul dumneavoastră de credit vor fi păstrate în siguranță.

Există o garanție de returnare a banilor?

Dacă nu sunteți mulțumit de serviciile noastre, anulați abonamentul în termen de 14 zile și vă vom rambursa integral suma achiziționată. Pentru mai multe informații, citiți politica noastră completă de anulare aici.

Ce planuri de plată oferiți?

MeMail este un serviciu de tip pay-as-you-go cu opțiuni de plan lunar sau anual. Puteți alege să adăugați sau să eliminați spațiu de stocare sau să vă anulați contul în orice moment, accesând panoul de bord și vizitând pagina de anulare de la facturare.

Cum îmi reînnoiesc planul?

Vă puteți seta abonamentul să se reînnoiască automat. Dacă preferați să reînnoiți manual, conectați-vă la contul dvs. și urmați instrucțiunile de plată.

Oferă MeMail reduceri?

Obțineți 2 luni gratuite dacă vă înscrieți pentru 1 an, 4 luni gratuite pentru 2 ani, 6 luni gratuite pentru 3 ani și așa mai departe! Economisiți și mai mult dacă vă înscrieți în programul nostru de afiliere - primiți un comision de 15% în numerar de fiecare dată când recomandarea dvs. duce la o achiziție calificată. De asemenea, asigurați-vă că vizitați site-ul nostru în mod regulat pentru a vedea cele mai bune oferte. Nu știți niciodată ce ați putea găsi!

întrebări frecvente despre afiliați

Ce este un program de afiliere?

Un program de afiliere este un program de împărțire a veniturilor în care afiliatul (adică dumneavoastră!) direcționează traficul către site-ul web al unui comerciant (adică noi!) în schimbul unor comisioane de recomandare. Atunci când un vizitator face clic pe linkul dvs. de recomandare MeMail și apoi finalizează o achiziție a unui plan premium, primiți un comision!

Cine este eligibil pentru Programul de afiliere?

Aproape oricine! Indiferent dacă aveți un site comercial mare, un blog personal mic, un site non-profit sau orice altceva între cele două, sunteți binevenit să vă înscrieți în program. Toate cererile sunt analizate manual și ne rezervăm dreptul de a refuza orice cerere, în special dacă site-ul sau lista de e-mail conține materiale reprobabile, participă la trimiterea de e-mailuri nesolicitate sau dacă încalcă Acordul de servicii de afiliere.

Cum funcționează comisioanele?

Odată ce persoana pe care ați recomandat-o plasează o comandă calificată cu MeMail, veți primi un comision de 15% în numerar. Acestea sunt comisioane pe viață, ceea ce înseamnă că veți primi acest comision pentru fiecare reînnoire a e-mailului și în viitor! În calitate de lideri în domeniul serviciilor de e-mail, nu ne limităm recompensele la clienții noștri valoroși. Nu există o cerință minimă de recomandare sau o cotă minimă pe care trebuie să o atingeți înainte de a câștiga comisioane de recomandare cu programul nostru. Puteți trimite oricâte recomandări doriți și oricât de des doriți!

Cum funcționează programul de afiliere MeMail?

Alegeți ID-ul dvs. unic de afiliat și partajați linkul dvs. de recomandare pe e-mailuri, blog sau pe rețelele sociale. Sistemul nostru elaborat se va asigura că traficul provenit din linkul dvs. este urmărit în mod corespunzător, iar dvs. veți primi comisionul, iar cumpărătorul reducerea.

Consultați pagina noastră Afiliați sau conectați-vă la MeMail Dashboard pentru a afla mai multe despre caracteristicile unice ale programului nostru și pentru resurse suplimentare. Nu aveți un cont? Înregistrați-vă gratuit, nu este necesară nicio achiziție.

Cum pot începe?

Să devii afiliat este la fel de ușor ca 1, 2, 3..

Pasul 1: Conectați-vă la tabloul de bord MeMail și vizitați profilul dvs. de afiliat.
Pasul 2: Personalizați-vă ID-ul de afiliat și pagina de recomandare.
Pasul 3: Promovează MeMail folosind link-ul tău de recomandare și bannerele campaniei

Cum creez linkuri pe care să le împărtășesc cu prietenii mei?

Este ușor să faci publicitate cu MeMail! Campaniile noastre de afiliere îți permit să alegi cu ușurință cel mai potrivit stil de link afiliat pentru nevoile tale, cu un singur clic. Gama noastră largă de bannere și campanii de link-uri vă va asigura prietenii și colegii că sunt pe mâini bune cu standardele înalte și serviciile profesionale ale MeMail. Vom actualiza în mod regulat campaniile noastre pentru a include o mulțime de resurse pentru a vă ajuta să vă promovați pagina de afiliere, așa că nu uitați să reveniți!

contactați suportul

Aveți o întrebare sau un comentariu? Nu găsiți adresa de e-mail dorită? Luați legătura cu noi prin completarea formularului de pe această pagină.

MeMail AG

Friedrichstr. 171
10117 Berlin, Germania

Registrul Comerțului Charlottenburg
HRB 198542 B
IDENT. TVA: DE320400730

Email
hello (at) memail.com

Șef executiv
Dipl.-Kffr. (FH) Anschelika Smoljar

Președinte
Dipl.-Kfm. Michael Hauck

aveți o întrebare?

Vă rugăm să utilizați formularul de mai jos sau să ne trimiteți un e-mail la support (at) memail.com dacă aveți întrebări, iar unul dintre membrii personalului nostru de asistență vă va ajuta cu plăcere.
Support_MessagePlaceholder

toate câmpurile sunt obligatorii

Prețuri imbatabile - Upgrade după cum este necesar - Redirecționare gratuită a e-mailurilor

Înscrieți-vă pentru abonamente lunare sau anuale. Aveți nevoie de mai mult spațiu? Nicio problemă. Planurile noastre sunt flexibile și adaptate la nevoile dvs. - faceți upgrade pe măsură ce nevoile dvs. se schimbă cu opțiuni de stocare multiple pentru spațiu nelimitat pentru căsuța poștală.
Obțineți o adresă de e-mail pe care nu va trebui să o schimbați niciodată, cu o notă personală.
planuri de tarifare

dă-i drumul, creează-ți adresa de e-mail de mai jos!

Cu mii de opțiuni și prețuri începând de la 0.00/lună*, veți găsi cu siguranță o adresă de e-mail care să vă exprime personalitatea.

*Toate prețurile includ % TVA în funcție de țara de origine

selectați adresa de e-mail ^10000

olivia@memail.com

august@email.football

emma@email.dance

hanna@mail.rich

liam@email.london

selectați adresa de e-mail

 selectați adresa de e-mail
ÎNAPOI ÎN TOP